Türk Telekom ne kadar hediye internet verecek?

GSM operatörlerinden biri olan Türk Telekom, depremde yaşanan kesintiden dolayı abonelerine hediye internet verecek.

Türk Telekom ne kadar hediye internet verecek?
Son Güncelleme: 27 Eylül 2019 Cuma 15:42
27 Eylül 2019 Cuma 15:39

Dün öğle saatlerinden 5.8 şiddetinde olan depremde  GSM operatörlerine bir süre oluşamadı. Operatörler yaşanan durumun aramalardaki yoğunluktan kaynaklandığını belirterek abonelerinden özür diledi.

Türk Telekom ise yaşanan olumsuzluğu bir nebze de olsa telafi edebilmek adına, tüm mobil abonelerine 2 ay boyunca aylık 5 GB, toplam 10 GB mobil internet tanımlayacağını açıkladı.

Türk Telekom'dan yapılan açıklama şöyle;

“Türk Telekom, İstanbul'da meydana gelen deprem sonrası, sesli aramalardaki trafik yoğunluğu nedeniyle mobil iletişimde aksaklık yaşandığını, sorunun sadece mobil iletişimi olumsuz etkilediğini, sabit ses, geniş bant ve fiber altyapı hizmetlerinde sorun yaşanmadığını bildirdi.

Türk Telekom Ailesi olarak, kesintisiz ve daha güvenli iletişim için yaptığımız mobil teknoloji yenileme çalışmaları sırasında meydana gelen deprem, şebekemizde aksamalara neden olmuştur.

Mobil abonelerimize bir süreliğine de olsa kesintisiz iletişim sağlayamamanın derin üzüntüsü içindeyiz. Yaşattığımız bu olumsuz deneyimden ötürü içtenlikle özür diler, sabır ve anlayışları için müşterilerimize teşekkür ederiz.

10 GB hediye edilecek

Yaşanan bu olumsuzluğu bir nebze de olsa telafi edebilmek adına, tüm mobil abonelerimize 2 ay boyunca aylık 5 GB, toplam 10 GB mobil internet tanımlanacaktır.

Tüm müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar