Turan’dan Kılıçdaroğlu’na: İstenmiyorsun bırak git!

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, CHP’de meydana gelen kurultay tartışmaları hakkında, “Yahu istenmiyorsun. Bırak git artık. Bu kadar adam seni istemiyorsa senin partide artık bir karşılığın yoktur" dedi.

Turan’dan Kılıçdaroğlu’na: İstenmiyorsun bırak git!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
7 Ağustos 2018 Salı 11:31

CHP’de muhalifler 630 imza topladıklarını açıklamıştı. CHP ise kurultay için gerekli imzanın toplanmadığını ifade etmişti.

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, CHP içinde yaşanan kurultay tartışmalarını değerlendirdi.

“İSTENMİYORSUN, BIRAK GİT”

Turan, Kılıçdaroğlu’nun siyaseten artık bir meşruiyetinin kalmadığını belirterek, “Delegelerinyarısı imza vermiş. Sen diyorsun ki 'Yok iki kişi eksik, yok üçkişi eksik. Yahu istenmiyorsun. Bırak git artık. Bu kadar adam seni istemiyorsa senin partide artık bir karşılığınyoktur. Ama adam bırakıp gitmiyor. Çünkü projeyle gelmiş. Çünkükaset operasyonuyla gelmiş. Kılıçdaroğlu geldikten sonra varolan CHP'ye bakın. CHP'de bırakın siyaset yapmayı, hayatında CHP'nin kapısından bile geçmemiş, şaibeli tipler ön seçimde en başta çıktılar. Çünkü partinin genetiğiyle oynadılar. Milli hassasiyeti olan CHP'lileri tasfiye edip yerli ve milli ne kadar değer varsa hepsine hakaret eden adamları baş tacıyaptılar. Mustafa Kemal Atatürk'ün 95 yıllık partisini HDP'nin kötü bir karikatürü haline getirdiler." İfadelerini kullandı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar