TSK: Şanlıurfa'da 23 terörist etkisiz hale getirildi

TSK: Şanlıurfa Ceylanpınar’da Hudut Karakol Komutanlığına silahlı ve roketli saldırıda bulunan 23 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

TSK: Şanlıurfa'da 23 terörist etkisiz hale getirildi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
20 Mart 2018 Salı 14:18

Genelkurmay Başkanlığı, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki hudut karakoluna saldıran PKK'lılardan 23'ünün öldürüldüğünü açıkladı.

İşte o açıklama

23 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Şanlıurfa Ceylanpınar'da, 1/1/3'üncü Hudut Alay Komutanlığı Şehit Er Adem Döğüşen Hudut Karakol Komutanlığına PKK/PYD-YPG mensubu teröristlerce silahlı ve roketli saldırıda bulunulmuş, meşru müdafa kapsamında yapılan atışlar neticesinde 23 PKK/PYD-YPG mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir.

KUZEY IRAK'TA CEPHANELİK

Irak kuzeyi/Kani Rash bölgesinde, icra edilen operasyonda 494 adet Doçka Mühimmatı (23 mm) ve bir adet jeneratör ele geçirilmiştir.

BİR TERÖRİST TESLİM OLDU

Mardin/Nusaybin'de, Suriye barınma alanlarından kaçan PKK/PYD-YPG terör örgütü mensubu bir terörist teslim olmuştur.

- Mardin/Dargeçit'de, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında tespit edilen sığınak içerisinde bir adet Zagros Keskin Nişancı Tüfeği, dört adet Kalaşnikof piyade tüfeği ile muhtelif yaşam ve gıda malzemesi ele geçirilmiştir.

- Şırnak/Beytüşşebap'da, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında bir adet el yapımı patlayıcı tespit edilerek imha edilmiştir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar