Tekin ve Gökçek arasında sosyal medyada adaylık polemiği

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında sosyal medyada 'adaylık' tartışması yaşandı.

Tekin ve Gökçek arasında sosyal medyada adaylık polemiği
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
25 Eylül 2018 Salı 13:12

CHP’nin İstanbul Büyükşehir belediyesi için ismi geçen Gürsel Tekin ile eski Akara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek sosyal medyada atıştı.

 Melih Gökçek Twitter sayfasından Gürsel Tekin’in ile ilgili bir haberi paylaşarak, “Gürsel Bey, İstanbul belediye başkan adaylığından vazgeç...Yoksa daha neler bulurlar neler..”  ifadelerini kullandı.

“FETÖ'ye arsa verdiğin için mi, başarısız olduğun için mi istifa ettin?”

CHP’li Gürsel Tekin ise Gökçek’e şöyle cevap verdi:

“Ankapark diye bir çukur açtın, milletin 1 milyar 450 milyon lirasını o çukura gömdün. Sen helal paramla aldığım gömleği bırak da şunu açıkla: Yolsuzluk yaptığın için mi, FETÖ'ye arsa verdiğin için mi, başarısız olduğun için mi istifa ettin?

Sadece Ankara değil, Türkiye tarihinin en başarısız Belediye Başkanı Melih Gökçek. AKPliler bile çürümüşlüğe seni örnek olarak veriyor, senden kurtulduğuna dua ediyor. Çarşamba gününü bekle basın açıklaması ile yalan ve iftiralara cevap vereceğim. Alnımız açık, farkımız bu.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar