Tekin: CHP bir kurgu içinde mi diye soracak kadar arsızlaşmışlar

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunumuyla ekrana gelen 'ne oluyor' programına CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin konuk oldu.

Tekin: CHP bir kurgu içinde mi diye soracak kadar arsızlaşmışlar
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
5 Aralık 2017 Salı 22:11

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunumuyla ekrana gelen 'ne oluyor' programına konuk olan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin gündeme dair  soruları yanıtladı.

Şirin Payzın’ın, ‘Rıza Sarraf davası bir kısım tarafından Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alındığı düşünülürken CHP bu zeminde belgelerle hükümeti hedef mi alıyor sorusuna’ CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin şöyle yanıt verdi;

"FETÖ darbesiyle öncelikle hesaplaşılması gerekiyor. Bu darbenin arkasında kim varsa adalet önünde hesap vermesi için Cumhuriyet Halk Partisi olarak sonuna kadar işin arkasındayız. Süreçte uygulamalara bakıldığında yasal olmayan can sıkıcı şeyler çıktı. Muhalefet olarak bunlara itiraz ettik. Suriye konusunda yanlış yapıyorsunuz dedik. CHP Genel Başkanı Orta Doğu coğrafyasına 8 tane komisyon üyesi gönderdi ve hazırladıkları raporların tamamı devletin arşivinde. Bugün geldiğimiz nokta da raporların ne kadar doğru olduğunu görüyoruz. Şimdi geldiğimiz nokta da ise uluslararası suça bulaşmış profesyonel bir üç kâğıtçıyla ilgili olarak milli mesele haline getirip ‘benim vatandaşım tutuklu deyip’ nota verenler şimdi dönüp  CHP bir kurgu içinde mi sorusunu soracak kadar arsızlaşmışsa buna bir söylenebilecek bir şey olabilir mi? Allah aşkına…"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar