İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Selahattin Demirtaş'ı PKK aday gösterdi

Veysi Ateş'in sunumuyla Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Aklında Kalan Özel' programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuk oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Selahattin Demirtaş'ı PKK aday gösterdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
1 Haziran 2018 Cuma 21:41

24 Haziran seçimlerinde, doğuda sandık birleştirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ''Bu bir güvenlik meselesidir, Doğuda güvenliksiz bir durum mu var? Doğuda sandık birleştirme söz konusu, yeni çıkan kanunlarla birlikte taşıma söz konusu. Bazen bazı köylerde dört beş oy kullanılıyor. Oraya sandık başkanı gönderiliyor kurul gönderiliyor. Bazen 60 km uzaklıktaki bir köyde insandık taşınması söz konusu oluyor. Bazen okul içinde birleştirme söz konusu'' açıklamasında bulundu.

"Selahattin Demirtaş'ı PKK aday gösterdi"

Bakan Soylu, "Beni sizi hukuktan başka savunabilecek bir savunma sistemi yok. Devletin hukukunda başka bir savunma mekanizması yok. Hiçbirimiz bir sığınağın altına giremeyiz. Bizim sığınağımız hukuk devletidir. Şu an doğuda huzur var. Suçun oy oranıyla silinebilirliği  dünyanın hangi hukuk sisteminde var. Millet mi aday gösteriyor Demirtaş’ı, öyle mi zannediyorsunuz? Selahattin Demirtaş’ı PKK aday gösterdi. Bu kadar basit. Sözlerin dışına çıkamazlar adım atamazlar. İstedikleri huzur değil. Onların çocukların gitar çalması ve mutlu olması gibi amaçları yok" şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar