Bakan Soylu: Darbelerin muhakkak birlikte iş tuttuğu siyasi operasyon merkezleri vardır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, A Haber canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Soylu: Darbelerin muhakkak birlikte iş tuttuğu siyasi operasyon merkezleri vardır
Son Güncelleme: 5 Nisan 2021 Pazartesi 23:01
5 Nisan 2021 Pazartesi 22:53

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, A Haber canlı yayınında 104 emekli amiralin yayımladığı bildiri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Soylu'nun açıklamalarından satır başları şöyle: 

''Vesayetin izleri bulunuyor''

Böyle bir tabloyu yorumlamak bizim için bir sorumluluk gerektiriyor ve vatandaşımıza gerçekleri aktarmamız gerekiyor. Kendi amirallik sıfatlarını kullanarak gece yarısı yapılan bildiri "darbeyi işaret eden" bir bildiridir. Bildiride vesayetin izleri bulunuyor.

“Bir fitne bildirisidir” 

Seçilmiş hükümete sınırlar çizen bu bildiride "Ben belirleyiciyim" deniliyor. Bu bildiri bir fitne bildirisidir, bu bir istismar bildirisidir. Seçilmiş hükümete karşı anlayış ortaya koyan bir bildiridir.

Google'dan Samet Kuşcu diye girin. 58'de bunlar darbe planlıyorlar. Samet Kuşçu gidip bunu ihbar ediyor. Bunlar bir kalkışma içerisindeler diyor. Bunlar yakalanıyorlar ve beraat ediyorlar. Bu kişiler 1960 darbesinde yer aldı.

''Siyasi operasyon merkezleri var''
Darbelerin muhakkak birlikte iş tuttuğu siyasi operasyon merkezleri vardır. Bütün darbelerin birbirine benzeyen ilişkileri vardır. Bundan 3 gün önce Ticaret Bakanımız bir açıklama yaptı ve "Bütün dönemlerin en büyük ihracatını gerçekleştirdik" dedi. Bir taraftan salgınla karşı karşıyayız. Vatandaşımızın karşılaştığı sıkıntılar. Üretim, tedarik... Tüm bu zincirleri koparmamak için herkes elinden gelen fedakarlığı yapıyor. Bu çerçeve içinde Türkiye 18,5 milyar dolarlık bir Mart ayı ihracatı gerçekleştirdi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar