Soyağacı uygulaması ile soyunu öğrenenlerin verdiği komik tepkiler

Soyağacı uygulaması ile soyunu öğrenenlerin verdiği komik tepkiler.. Dün uygulamaya koyulan E Devlet soyağacı öğren uygulaması komik sonuçlara sahne oldu. Bakın sonucunu öğrenenler nasıl tepki verdi..

Soyağacı uygulaması ile soyunu öğrenenlerin verdiği komik tepkiler - Sayfa 1

-Soyunda balkan ya da Avrupalı isim olanlar o ülkeden vatandaşlık alabilir mi? kafamda deli soruları.

-5 saatin sonunda açıldı. öz hakiki Kayserili çıktım. gönül isterdi ki sherlock holmes'la bi bağım olsun ama yok.

-Oğlum işi gücü bıraktım, bununla ilgileniyorum. lan yoksa Sivaslı değil miyim kafam da deli sorular.

-Dedemin nüfus cüzdanında doğum yeri olarak Selanik yazıyor, bu belgede dedemi Yozgat ilçesi doğumlu gösteriyorlar, rahmetli 7 yaşına kadar yaşadığı Selanik şehrini anlatır dururdu, ya dedem beni küçük buldu çok pis sıktı, ya da mübadele ile gelenlere Random kimlik atadılar.

1 6
 
Soyağacı uygulaması ile soyunu öğrenenlerin verdiği komik tepkiler - Sayfa 2

-Aslen balkan göçmeni olan ve sarışın mavi gözlü doğup sonradan esmer kahverengi gözlüye dönen Türk kızının gizemini çözecektir.

-Herhangi bir soyum olmadığını söyleyerek replicant olduğumu anlamış olmamı sağlayan uygulama. Mutlu musunuz?

-Ortalıkta dedem tatar diye dolanıp dikkat çekiyordum. site açılmıyor. tatara devam :d

--Son 45 dakikadır giremediğim ve bir yandan da balkan göçmeniyizdir inşallah diye yasin okutmaya başlatan uygulama.

-Selanik göçmeni çıkmayan arkadaşlar, üzülmeyin! hiçbir şey daha belli olmadı. Trakya'daki sandıklar henüz açılmadı. enseyi karatmayın.

-Gece 2'de hamdolsun hem benim hem de babamın soy bilgisini aldığım uygulamadır. sonuç: akraba çıktık! şaka bir yana 1861'ten ötesi yok. üzdü.

-1891'den öncesinde benim aileyi yok saymışlar arkadaş. bana biraz daha geçmişe gideni görseydim çok tatlı olurdu. 1850 yeterdi bana ama nerde.


2 6
 
Soyağacı uygulaması ile soyunu öğrenenlerin verdiği komik tepkiler - Sayfa 3

-Dedemin dedesinin valinor vatandaşı olduğunu öğrendiğim uygulama. şimdi elf diyarına gitmek için başvuruları nereye yapmam gerekir? malum son gemi kalktı ve hepsi gitti. yoksa o gemi bir gün gelecek diye beklemem mi lazım?

-Arkadaşlar büyük dedesini bulan çıksın mı çok kasıyor:/ güzel uygulama lakin henüz kullanamadım.

-Balkan göçmeni olduğunu sanıp aslında Kürt olduğunu öğrenen arkadaşları ısınma turları için şuraya alalım.

-Annemin annesinin babasının babasının annesinin 1870'li yıllarda boşandığı ögrenmemle beni dumura uğratmış hizmettir.

-Maalesef soyumda hiçbir aksiyon yok. 1835'e kadar iniyor, anne tarafım Denizli'nin şu an yaşadığı köyünden hiç çıkmamış. baba tarafımsa daha önceden bildiğim üzere 150-200 yıl önce Karaman-Isparta'dan Manavgat'a göç etmişler. Aşk ihtiras yalan hiçbir şey yok amk düz yörüğüz.

3 6
 
Soyağacı uygulaması ile soyunu öğrenenlerin verdiği komik tepkiler - Sayfa 4

-Belki Girit göçmeni çıkarım umuduyla zar zor açtırdığım sitede yine adanalı çıktım. Günün hayal kırıklığı...dağılın.

-7 göbektir Egeli olduğumuzu sanıyordum, nitekim öyle de fakat annemin babası tarafından bi dedemiz Yozgattan gelmiş, la dayı sen nasıl geldin Yozgat'tan oralara işin ilginci 1854 doğumlu bu dedemiz hala sağ görünüyor. seni bulacam olum...

-Mısırdaki dedemden haberdar olduğum uygulama. şimdi uçak biletimi aldım ve miras kalan piramitlerin tapusunu almaya gidiyorum. hanım da sadrazam torunu çıktı. Çırağan sarayının hissedarı olduk durup dururken.

-Arkadaşlar cidden başka bir işim var lütfen çıkar mısınız siteden. İş yerinin interneti zaten kabız, kesinlikle giremiyorum şu anda. 

-Meraktan gittim nüfus müdürlüğünden kayıtlarımı aldım. 200 yıldır aynı memleketli olanlardanım.

-Koca sülalede kütük bana gelene kadar hiç şaşmamış, hep aynı. 3-5 göbek sonra torunlardan biri bakarsa 'kim bu pezevenk, zinciri bozmuş' diye sövmese bari.

-Girebilince elime ayağıma heyecandan titreme gelen uygulama. en klise cevap biz size ulaşırız dediler ama inandım. cep telefonuma mesaj atacaklarmış hazır olunca.

-Yıllar önce tanıdık vasıtasıyla bir hevesle hem anne hem baba tarafımın soy bilgilerini almıştım.Eğer onlar ise hiç uğraşmayayım alanlar yeşillendirsin lütfen.

-An itibariyle bakarak başı göğe erenler kervanına katılmış bulunmaktayım. Bizimkiler köyden kafayı hiç çıkarmamışlar. yok yani öyle rodos girit filan. orta asyadan gelip köye yerleşmişiz.


4 6