Son dakika Bursa haberleri... Bursa'da sahte rakı operasyonu: 320 litre rakı ele geçirildi

Bursa'da jandarma tarafından düzenlenen şafak operasyonunda kaçak içki üretimi yaptığı tespit edilen bir kişi gözaltına alındı. Operasyonda 20 litre kırmızı şarap ve 320 litre rakı olmak üzere 940 litre sahte içki ele geçirildi.

Son dakika Bursa haberleri... Bursa'da sahte rakı operasyonu: 320 litre rakı ele geçirildi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
25 Ocak 2018 Perşembe 09:59

Bursa’da evde kaçak içki ürettiği tespit edilen bir kişi, jandarmanın şafak operasyonu ile gözaltına alındı. Şahsın ikametinde 20 litre kırmızı şarap ve 320 litre rakı olmak üzere toplamda 940 litre sahte içki ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, İl merkezinde ikamet eden O.Ö.’nün evinde kaçak içki ürettiği ihbarını alan güvenlik güçleri, söz konusu adrese şafak operasyonu düzenledi.

Evde ve bahçede yapılan arama ve kontrollerde, kaçak içki üretmek için kurulmuş bir çok malzeme tespit edildi. Yapılan detaylı aramada evin gizli bölmelerine saklanmış 620 litre kırmızı şarap ve 320 litre rakı olmak üzere toplamda 940 litre sahte içki ele geçirildi. Ele geçirilen sahte içkiler imha edilmek üzere muhafaza altına alınırken şüpheli O.Ö. hakkında soruşturma başlatıldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar