Son dakika! Afrin’deki Mehmetçik için kan bağışı

Son dakika Bingöl haberleri... Bingöl Adliyesi çalışanları ‘Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik için Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Son dakika! Afrin’deki Mehmetçik için kan bağışı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
26 Ocak 2018 Cuma 15:19

Son dakika haberlerine göre Bingöl Adliyesi çalışanları ‘Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik için Kızılay’a kan bağışında bulundu.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Suriye’nin Afrin bölgesine düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na yönelik kampanya başlatan Türk Kızılayı, Bingöl Adliyesinde stant kurdu.  Son dakika haberine göre, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş’ın da aralarında bulunduğu adliye çalışanları, Mehmetçik için Kızılay’a kan bağışında bulundu. Kurulan stantta ilk kan bağışını ise Cumhuriyet Başsavcısı Bektaş yaptı.
Son dakika haberine göre, Türkiye’nin hem içerideki hem de dışarıdaki terör örgütleriyle mücadele ettiğini dile getiren Başsavcı Bektaş, Afrin bölgesindeki Mehmetçik için kan bağışında bulunduklarını söyledi. Ülkenin geleceğine kasteden terör unsurlarıyla, dış mihraklarla mücadele edildiğini aktaran Bektaş, “Yaklaşık bir haftadır Suriye topraklarında ülkemizin birlik bütünlüğüne kasteden terör örgütlerine yönelik bir harekat söz konusu. Biz toplum olarak dualarımızla orada hareket icra eden güvenlik güçlerimizin yanındayız. Orada oluşabilecek herhangi bir sağlık problemlerinde, kan ihtiyacını giderebilme adına bizde adliye personeli olarak katkıda bulunduk. Bu amaçla da adliyemizde kan bağışı çalışmasını başlattık. Başta halkımız herkes katkı sundu” diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar