Sevinç Kul akrabası tarafından taciz edildiğini iddia etti

Sevinç Kul isimli kadın 5 yıldır uzaktan tanıdığı bir akrabası tarafından iddiası taciz ve tehdit edildiğini söyledi.

Sevinç Kul akrabası tarafından taciz edildiğini iddia etti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
26 Aralık 2018 Çarşamba 16:05

Kadına taciz haberlerine bir yenisi daha eklendi. Sevinç Kul isimli kadın uzaktan tanıdığı bir akrabası tarafından 5 yıldır taciz ve tehdit edildiğini iddia etti.

Sevinç Kul  24 Aralık’ta Twitter hesabından şu ifadeleri paylaştı:

“Herkese merhabalar, konuya ilişkin bir kaç şey söylemek istiyorum.Bu şahsı yaklaşık 10 senedir aramızdaki uzaktan akrabalık sebebiyle tanıyorum. Kendisiyle aramda duygusal bir durum ne geçmişte ne de şimdilerde  olmadı.

Memleketim olan Erzurum’a gittiğim vakitlerde karşılaşmalarımız dışında  kendi istediğimde herhangi bir yerde görüşmedim. Telefon numaramı değiştirmeme rağmen her defasında buldu, mesajlar attı, tehdit etti.

Son 5 yıldır sapıklıkta çığır açmış bu şahıstan tüm çabalarıma rağmen kurtulamadım. Gerek ailem gerek ben gerek yakın çevreme kadar sıçrayan tehdit içerikli söylemlerine maruz kaldık ve kalmaya devam ediyoruz.

Ben bu şahsın akıl sağlığının yerinde olmadığından bir an olsun şüphe etmedim ama gelin görün ki bunu etrafımda ki hiç kimseye inandıramadım. Tüm öfke nöbetlerimin sonunda sakin ol bir şey olmaz, çok büyütüyorsun diyen insanların söylemlerine maruz kaldım

Oysa şimdi telefonun ucunda ki ses bana şunları söylüyor:

‘Ölümün benim elimden olacak, ya benimle evleneceksin ya da seni doğrayacağım. Sana tecavüz edersem zaten  benimle evlenmek zorunda kalacaksın. Benimle evlenmezsen tüm aileni gözünün önünde tararım. Kefenini al yarın son günün. Seni s…ceğim sonra bırakacağım sen zaten kendini öldürmek zorunda kalacaksın. Karşıma 100 kişi çıkarsan bile hepsinin kafasını kesip seninle evleneceğim. Benimle evlenmeyi kabul etmiyorsan ölüme razı olacaksın!’

Şikayetçi oldum ama nihayeti olmadı. Zaten bu durum üzerine daha da kontrolsüz bir hale geldi. Şuan karşıma çıktığı an beni öldüreceğini biliyorum. Evet endişeliyim, korkuyorum. Şuan nerde nefes aldığını bilmiyorum.  Son 4 saatte 474 kez aramış ve şuan hala arıyor.

Bugün hissettiğim bir duygunun altında ezildim. Bu sebeple hayatını kaybetmiş kadınların sesi olmadığımız için, onlara yeterince destek veremediğimiz için, duyan kulaklarımız sağır, gören gözlerimiz kör olduğu için ‘Ben insan olan yanımı asla affetmeyeceğim.’ Sevgilerimle...”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Tufan Uzun En beğenilen yorum
Bu iğrenç ırz düşmanı herif tutuklanmalı bir an önce