Şener Şen: Siyasette seviye o kadar düştü ki, ‘racon kesme’ diye bir şey var

'Yol Ayrımı' filmiyle sinemaya geri dönen Şener Şen, 'Siyasilerin önderliğinde seviye o kadar düşürüldü ki. Sağlıklı bir toplum yapısı yok' dedi.

Şener Şen: Siyasette seviye o kadar düştü ki, ‘racon kesme’ diye bir şey var
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:44
5 Kasım 2017 Pazar 11:56

Yedi yıl aradan sonra ‘Yol Ayrımı’ filmiyle beyaz perdeye dönen Yeşilçam oyuncusu Şener Şen, yeni filmine, sinemaya ve Türkiye’nin durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Türkiye çok tuhaf bir noktaya geldi. Toplum o kadar ayrıştırıldı, düşman haline getirildi ki. Bunda siyasilerin büyük payı var” diyen Şener Şen, “Kimsenin kimseyi dinlemeye, görmeye tahammülü yok. Düşmanlık körüklenerek ülke bu hale getirilmez” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’nü alırken, “Bu ödülü toplumsal barışımıza bir katkısı olması umudu ile kabul ediyorum” diyen Şen, Hürriyet’ten Sebati Karakurt’a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Siyasilerin önderliğinde seviye o kadar düşürüldü ki. Yeraltı dünyasının deyimleriyle konuşuluyor. ‘Racon kesme’ diye bir şey var. Herkes buna özeniyor. Gidiş iyi bir gidiş değil. Sağlıklı bir toplum yapısı yok.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar