RTÜK’ten 25. yıla özel kısa film!

Radyo Televizyon Üst Kurulu, 25. yılı nedeniyle bir kamu spotu yayınladı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin de sosyal medya hesabından videoyu paylaştı.

RTÜK’ten 25. yıla özel kısa film!
Son Güncelleme: 7 Aralık 2019 Cumartesi 12:50
7 Aralık 2019 Cumartesi 12:39

Radyo Televizyon Üst Kurulu, 3984 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayınları Hakkında Kanun’un 1994 yılında yürürlüğe girmesiyle kuruldu. Radyo ve televizyon faaliyetlerini düzenlemek ve denetlemekle görevli olan, üyeleri TBMM Genel Kurulu tarafından seçilen RTÜK, 25. yılını kutluyor

RTÜK'ten 25. yıl için kısa film!

Başkan Şahin’in önderliğinde birçok çalışmanın yapıldığı, 25. yılını kutlayan RTÜK, bu konu kapsamında kısa film hazırladı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medya hesabından “RTÜK 25 Yaşında” açıklaması ve “Değerlerimiz koruma altında” hashtag’i  ile videoyu paylaştı.

Süper Lig maçlarında RTÜK pankartı açılacak

Bu hafta oynanacak tüm maçlarda futbolcular ellerinde “RTÜK 25 Yaşında” pankartıyla sahaya çıkacak. Türkiye Futbol Federasyonunun desteğiyle gerçekleştirilen çalışma kapsamında açılacak pankartta, RTÜK logosuyla birlikte 25'inci yıl için hazırlanan özel logo ve "RTÜK 25 Yaşında... Seyirci Kalma! Paylaş ALO 178" yazısı yer alacak.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar