keyboard_arrow_up BİST 13.745
keyboard_arrow_up USD 46,1365
keyboard_arrow_up EURO 53,3363
keyboard_arrow_down ALTIN 6.102,64
İSTANBUL 20 °
10 Haziran 2026 Çarşamba
backspace
Az Önce Oldu © 2026 Sitemizdeki tüm yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır.

Polis baskınından kaçmak için lüks masaj salonuna el telsizi sistemi kurmuşlar

Samsun'un Atakum ilçesinde emniyet güçlerinin düzenlediği fuhuş operasyonu, organize suç örgütlerini aratmayacak cinsten bir teknik donanımı gözler önüne serdi. Polisin olası baskınlarını önceden haber alıp delilleri karartmak amacıyla kendi aralarında el telsizleriyle şifreli bir haberleşme ağı kuran masaj salonu çetesi, Ahlak Büro ekiplerinin titiz takibi sonucu çökertildi.

Polis baskınından kaçmak için lüks masaj salonuna el telsizi sistemi kurmuşlar
Son Güncelleme: 10 Haziran 2026 Çarşamba 20:06
10 Haziran 2026 Çarşamba 20:06

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Atakum ilçesinde faaliyet gösteren bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı, fuhşa teşvik ve aracılık edilerek yer sağlandığı istihbaratı üzerine harekete geçti. Teknik ve fiziki takibin ardından düğmeye basan ekipler, belirlenen lüks masaj salonuna eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında fuhşa aracılık ettiği ve imkan sağladığı belirlenen G.K. (42), H.D. (38) ve Y.G. (25) isimli üç şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Erken Uyarı Sistemi Olarak 9 Adet El Telsizi Kullanmışlar

Masaj salonunun içerisine giren polis ekipleri, detaylı aramalarda karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Suç şebekesinin, emniyet güçlerinin kapıya gelmesi veya çevrede şüpheli bir hareketlilik sezilmesi ihtimaline karşı lüks bir "erken uyarı sistemi" geliştirdiği belirlendi.

Mekandan adeta cephanelik ve muhabere merkezi çıktı: Yapılan aramalarda tam 9 adet el telsizi ele geçirildi. Şüphelilerin bu telsizleri salonun girişindeki gözcüler ile içerideki yöneticiler arasında hızlıca iletişim kurmak, olası bir polis baskınını saniyeler içinde haber vererek müşterileri gizlemek ve suç delillerini ortadan kaldırmak amacıyla kullandıkları deşifre edildi.

Gizli Ajandalar ve Sentetik İlaçlar İnceleme Altında

Ahlak Büro ekiplerinin masaj salonundaki incelemeleri sadece telsizlerle sınırlı kalmadı. Dijital ve fiziki delil toplama sürecinde, salonda çalışan kadınların isimlerinin, aldıkları ücretlerin ve müşteri trafiklerinin detaylı şekilde not edildiği 3 adet gizli hesap ajandası bulundu. Bunun yanı sıra aramalar neticesinde; Çok sayıda cinsel içerikli materyal, 2 adet kurusıkı tabanca ve uyuşturucu etkisi bulunan 49 adet sentetik hap ele geçirilerek koruma altına alındı. Gözaltına alınan G.K., H.D. ve Y.G.'nin emniyetteki sorgularının devam ettiği, ele geçirilen ajandalar üzerinden müşteri ağının ve yasa dışı para trafiğinin geriye dönük olarak incelendiği öğrenildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar