Özel Harekat polisi bara almadıkları için görevlileri yaraladı

İzmit’te Özel hareket polisi iddiaya göre kendisini bara almayan görevliler ile tartıştı. Polis görevlilerin saldırması üzerine 2 kişiyi silahla yaraladı.

Özel Harekat polisi bara almadıkları için görevlileri yaraladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
12 Aralık 2017 Salı 14:50

İzmit’te Özel Harekat polisi olan E.B İzmit’te, özel harekat polisi E.B. dün gece iddiaya göre, kendisini bara almayan görevlilerle tartıştı. Görevlilerin sopalarla saldırması üzerine E.B., 2 kişiyi tabancayla bacaklarından vurdu. Aldığı darbelerle yaralanan polis ve 2 kişi tedavi altına alındı.

Olay, dün gece İzmit Barlar Sokağı’nda meydana geldi. Bursa’da görevli olan özel harekat polisi E.B., bir bara girmek istedi. Ancak, barın girişinde görevli V.B. ve E.Ç., E.B.’yi bara almadı. Bunun üzerine tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine V.B., E.Ç. ve yanlarında bulunan 3 kişi, polise sopalarla saldırdı. Başına aldığı darbelerle yere düşen E.B. toparlanarak üzerinde bulunan beylik tabancasını çıkarıp ateş etti. V.B. ve E.Ç. kurşunların bacaklarına isabet etmesi sonucu yaralandı. E.B. ise başına aldığı darbelerle baygınlık geçirdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar