Ordu Belediye Başkanı Yılmaz istifa mı etti?

Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın istifa ettiği iddia edildi.

Ordu Belediye Başkanı Yılmaz istifa mı etti?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
14 Eylül 2018 Cuma 10:29

Twitter üzerinden Numan Kurtulmuş'u eleştiren Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın istifa ettiği öne sürüldü.

Protokol kavgasıyla gündeme gelen Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın AK Parti Genel Merkezi tarafından istifasının istendiği belirtildi.

Yılmaz Twitter hesabından üst üste AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş hakkında paylaşımlar yaptı. Kurtulmuş'un AK Parti'ye katılmadan önce yaptığı konuşmaya ilişkin video yayınlayan Yılmaz, "Edebinizi takının” diyerek partimize parmak sallayan, en ağır hakaretleri hiç çekinmeden sıralayan kişinin 8 yıl önceki sözleri…Demek ki, “Ne oldum değil, ne olacağım demeli!” ifadesini kullandı.

Sosyal medyada tepki yağdı

Paylaşımlardan sonra Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a tepki yağdı. Yılmaz bu tepkilerden sonra paylaşımlarını sildi.

Ne oldu?

Geçtiğimiz yıl Aybastı Perşembe Yayla Şenliğinde dönemin Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik ile Enver Yılmaz'ın korumaları arasında kavga çıkmıştı. O dönem Kültür ve Turizm Bakanı ve Ordu Milletvekili olan Numan Kurtulmuş, kavganın arasında kalarak şenliği terk etmişti. Numan Kurtulmuş ile Enver Yılmaz arasında bu olay nedeniyle küskünlük yaşandığı öne sürülmüştü. Emniyet Müdürü Suat Çelik de kendi isteğiyle Ordu Emniyet Müdürlüğünden merkeze gitmiş, ardından da Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'na atanmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar