Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzde çıkan engelleri aldırmadan mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümünde Anıtkabir'e çıktı. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu tarihi günü Togg'un açılışıyla taçlandırıyoruz. Önümüzde çıkan engelleri aldırmadan mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzde çıkan engelleri aldırmadan mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz
Son Güncelleme: 29 Ekim 2022 Cumartesi 12:02
29 Ekim 2022 Cumartesi 11:58

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümünde Anıtkabir'e çıktı. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu tarihi günü ülkemizin ilk yerli elektrikli otomobili olan Togg'un üretim tesisinin açılışını yaparak taçlandırmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Önümüze çıkartılan engellere aldırmadan içinde bulunduğumuz asrı Türkiye Yüzyılı yapmak ve milletimizi hayalleri ile buluşturmak için mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.

Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlamaları kapsamında, ilk tören Anıtkabir'de düzenleniyor. Tören, devlet erkanının Aslanlı Yol'da yürüyüşüyle başladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir’i ziyaretiyle başladı.

Erdoğan'ın, üzerinde ay yıldız bulunan çelengi Atatürk'ün mozolesine bırakmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Erdoğan ve beraberindekiler, Misak-ı Milli kulesine geçti.

"BU TARİHİ GÜNÜ TOGG'UN AÇILIŞIYLA TAÇLANDIRIYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

"Aziz Atatürk, bugün riyasetiniz altında yürütülen zorlu ve destansı bir mücadelenin ardından kurduğumuz Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü idrak ediyoruz. Zatıalinizin ve aziz şehitlerimizin emaneti olan Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu tarihi günü ülkemizin ilk yerli elektrikli otomobili olan Togg'un üretim tesisinin açılışını yaparak taçlandırmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz.

Önümüze çıkartılan engellere aldırmadan içinde bulunduğumuz asrı Türkiye Yüzyılı yapmak ve milletimizi hayalleri ile buluşturmak için mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Ruhun şad olsun. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar