Milli Savunma Bakanı Akar'dan ilk açıklama

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yemin töreni öncesi yaptığı açıklamada, "Yeni sistemimiz hayırlı uğurlu olsun. Koruma ve korunma için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah utandırmasın" dedi

Milli Savunma Bakanı Akar'dan ilk açıklama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
10 Temmuz 2018 Salı 16:51

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yemin töreni öncesi yaptığı açıklamada, "Yeni sistemimiz hayırlı uğurlu olsun" ifadesini kullandı. 

Görevi Canikli'den devralan Hulusi Akar, "Ülkemizin güvenliği ve milletimizin bağımsızlığı için yalnızca arazide değil, bunları destekleyen kahramanlık hikayeleri de var. Yerli mühimmatımızı yapmakla çalışmalarımıza devam ediyoruz. FETÖ ile mücadele meselesi önemli. Teröre karşı görev aşkı ile mücadele ederken, teröristleri çukurlara gömerken 15 Temmuz ile karşılaştık. Bunun üstesinden geldik. Bunlar temizlendikçe kuvvetlendik. Bunu rakamlarda söylüyor. Bir kez daha sizin ve şahsınızla çalışanlara görevlerini yaptıkları için teşekkür ediyorum. Bu fırsatı verdikleri için Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Koruma ve korunma için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah utandırmasın" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar