Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. Mesut Yılmaz oğlunun tabutunu omuzladı

Cumartesi günü yaşamını yitiren eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. Yılmaz Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. Mesut Yılmaz oğlunun tabutunu omuzladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
18 Aralık 2017 Pazartesi 11:34

Yavuz Yılmaz, cumartesi günü sabah saatlerinde evinde ölü bulunmuştu. Eski Başbakan Mesut Yılmaz, sabah saatlerinde oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin bulunduğu Gayrettepe'deki özel hastaneye geldi.

Oğlunun naaşına omuz vererek cenaze aracına taşıyan Mesut Yılmaz'ın yanında kardeşi Turgut Yılmaz, Eski Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül ve iş adamı Abdurrahim Albayrak da yer aldı.

Cenaze aracına yüklenen Yavuz Yılmaz'ın naaşı Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'ne doğru yola çıktı.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da cenaze törenine katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski başbakanlardan Tansu Çiller ve Ahmet Davutoğlu da cenaze törenine katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile aralarında eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ile Tansu Çiller, eski TBMM başkanları Cemil Çiçek ile Köksal Toptan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın da bulunduğu çok sayıda isim katıldı.

Törene siyaset, iş, sanat ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı

ÖLÜMÜNÜNDEN YARIM SAAT ÖNCE BABASI MESUT YILMAZ'I ARADI

Yavuz Yılmaz'ın ölümünden yarım saat önce Mesut Yılmaz ile konuştuğu ve Amerika'da tedavisi için bulunan annesinin durumunu sorduğu öğrenildi.

 Yavuz Yılmaz Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar