Abdullah Şevki’den sonra şimdi de Elif Şafak! Mahrem kitabında pedofili İzleri!

Abdullah Şevki isimli yazarın Zümrüt Apartmanı kitabında yayımladığı çocuk istismarına ilişkin ifadelerden sonra şimdi benzer ifadelerin Elif Şafak’ın mahrem isimli kitabında olduğu ortaya çıktı

Abdullah Şevki’den sonra şimdi de Elif Şafak! Mahrem kitabında pedofili İzleri!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
29 Mayıs 2019 Çarşamba 13:47

Abdullah Şevki’nin Zümrüt Apartmanı kitabında pedofili satırların yer alması büyük tepki toplamıştı. Yazar güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, pedofili içeren ifadeleri ile tepki toplayan Zümrüt Apartmanı kitabıyla ilgili sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, suç duyuruları üzerine Zümrüt Apartmanı adlı kitapta yer alan bazı ifadelerden dolayı yazar Abdullah Şevki hakkında 'müstehcenlik' suçundan soruşturma başlattı. Başsavcılıktan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın suç duyurusu üzerine Abdullah Şevki isimli şahıs tarafından kaleme alındığı anlaşılan 'Zümrüt Apartmanı' isimli kitapta yer alan bir kısım ibarelerle ilgili şüpheli Abdullah Şevki hakkında TCK’nın 226'ncı maddesi uyarınca 'müstehcenlik' suçundan soruşturma başlatılmıştır."

Yayıncısı teslim oldu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, hakkında soruşturma başlatılan "pedofili" içeren ifadelerin bulunduğu kitabın basıldığı yayınevinin sahibi Alaattin Topçu, emniyete teslim olduktan sonra gözaltına alındı.

Elif Şafak’ın kitabında da benzer ifadeler var

 Benzer ifadelerin Elif Şafak’ın kitabında da yer aldığı ortaya çıktı. ''Mahrem'' isimli ''kitabının 238, 239 ve 240. Sayfalarında pedofili satırların olduğu belirtildi. Şafak’ın kitabı sosyal medyada gündem oldu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar