Mahir Ünal: Parti yönetiminin yarısı değişecek

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, kongre sonrası parti yönetiminin yarısının değişeceğini belirtti.

Mahir Ünal: Parti yönetiminin yarısı değişecek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
7 Ağustos 2018 Salı 13:29

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

“PARTİ YÖNETİMİNİN YARISI DEĞİŞECEK”

Ünal yeni bir sistemin devrede olduğunu, yeni sitemin eski alışkanlıklarla yürütülmesi dahilinde yeni sisteme haksızlık yapılacağını belirtti. Ünal, “Şimdi biz her kongrede genel, yerel seçimde yarı yarıya bir değişim gerçekleştireceğiz. Yeni sistemle birlikte parti yönetimi de tüzüğümüz de değişiklik yapılacak. Başkanvekilliği kaldırılmayacak.” İfadelerini kullandı.

“CHP KENDİSİNİ YENİLEMEDEN KRİZLERDEN KURTULAMAZ”

 Ünal, CHP’de yaşanan kurultay tartışmalarına da değinerek, “CHP kendisini yenilemeden krizlerden kurtulamaz. Delegenin yüzde 48'i kurultay istiyorsa yapılmalıdır” dedi.

“TÜRKİYE BU SORUNLARI AŞACAK GÜÇTE, GEREKLİ TEDBİRLER ALINIYOR”

Dolarda meydana gelen hareketlenmelere de değinen Mahir Ünal şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’nin çok güçlü bir liderliği, güçlü bir siyasi konsolidasyonu, Türkiye’nin çok güçlü bir dış politikası ve Türkiye’nin geleceğe dönük güçlü hayalleri, planları, savunma sanayiinden tutunda diğer tüm alanlara kadar Türkiye’nin çok güçlü bir ekonomisi var. Döviz üzerinden Türkiye ekonomisine dönük bir algı oluşturulmak isteniyor. Türkiye ekonomisi son derece sağlamdır. Finans sektörü, bankacılık sektörü son derece sağlam ve güçlüdür.

Türkiye ekonomisine dönük algı oluşturulmak isteniyor. Türkiye bu sorunları aşacak güçte, gerekli tedbirler alınıyor. Vatandaşlarımız rahat olsun. Hükümetimiz sorunları çözüyor”

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar