Liderlerden Naim Süleymanoğlu için taziye mesajı

Siyasi liderler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden milli halterci Naim Süleymanoğlu için taziye mesajı yayınladı.

Liderlerden Naim Süleymanoğlu için taziye mesajı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
18 Kasım 2017 Cumartesi 19:10

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Genç yaşlardan itibaren elde ettiği başarılarıyla spor tarihine adını yazdıran, halter alanında ülkemize gurur dolu şampiyonluklar armağan eden Naim Süleymanoğlu, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan, olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli halterci Süleymanoğlu'nun vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı. Süleymanoğlu'nun vefatını derin bir teessürle öğrendiğini belirten Erdoğan, şunları kaydetti: "Genç yaşlardan itibaren elde ettiği başarılarıyla spor tarihine adını yazdıran, halter alanında ülkemize gurur dolu şampiyonluklar armağan eden Naim Süleymanoğlu, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Merhum Naim Süleymanoğlu'na Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve spor dünyamıza başsağlığı diliyorum."

Başbakan Binali Yıldırım:

Başbakan Binali Yıldırım, Naim Süleymanoğlu'nun vefatı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Türk sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu'nun vefatı bizi derinden üzmüştür. Halterde ülkemizi en yüksek seviyelere çıkaran ve bütün zamanların en iyi haltercisi olarak kabul edilen Naim Süleymanoğlu, milletimize armağan ettiği altın madalyalar ve dünya rekorlarıyla gönüllerde taht kurmuştur. Sahip olduğu spor ahlakı ve milli duruşuyla bütün Türk milletinin saygısını, sevgisini kazanmıştır.

  
Spor dünyamız çok kıymetli bir mensubunu kaybetmiştir. Milli sporcumuz Naim Süleymanoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve bütün milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yüzyılın sporcusu Naim Süleymanoğlu'nun vefatına ilişkin, "Ülkemize yaşattığın gururlar için sana minnet borçluyuz." ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, twitter hesabından, Süleymanoğlu'nun vefatına ilişkin paylaşımda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Ülkemize yaşattığın gururlar için sana minnet borçluyuz. Milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'na rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum." değerlendirmesini yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden dünya ve olimpiyat eski şampiyonu milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu’na Allah’tan rahmet diliyor; ailesine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı niyaz ediyorum. Merhum şampiyonumuzun mekânı cennet olsun diyorum.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak:

“Türk sporunun efsane isimlerinden, dünyaya adını altın harflerle yazdıran olimpiyat şampiyonu milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Olimpiyatlar başta olmak üzere ülkemize ilkleri yaşattığı uluslararası organizasyonlarda şanlı Ay Yıldızımızı göndere çektirerek İstiklâl Marşımızı defalarca dünyanın dört bir yanında yankılandıran ve milletimize tarifsiz sevinçler yaşatan millî gururumuz Naim Süleymanoğlu’na Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar