Leyla Alaton'dan t.şak gafı

CNN Türk ekranlarına konuk olan iş kadını Leyla Alaton, kadınların erkeklerden daha cesur olduğunu anlatırken yaptığı gaf sosyal medyada gündem oldu.

Leyla Alaton'dan t.şak gafı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
19 Kasım 2017 Pazar 09:08

Deniz Bayramoğlu’nun sunumuyla CNN Türk ekranlarında yayınlanan ‘Gündem Özel’ programına konuk olan Alarko Holding'in kurucusu İshak Alaton'un kızı ve iş kadını Leyla Alaton’un iş hayatında kadınların erkeklerden daha cesur olduğunu anlatırken yaptığı benzetme sosyal medyada gündem oldu.

Program sunucu Deniz Bamramoğlu’nun, "İş dünyasında ve sosyal hayatta genel olarak gördüğümüz kadınların büyük bir çoğunluğu erkekleşerek belli bir noktaya gelebiliyor.” Sözlerine gazeteci Serdar Kuzuloğlu’ndan “Erkekte bile düşündüğünü söyleme huyu yok” sözleri ile destek geldi.

Konuyla ilgili olarak bir değerlendirmede de Leyla Alaton bulundu ve şunları söyledi; Hiçte erkekleştiğimi düşünmüyorum. Son derece seksi ve kadınsı hissediyorum kendimi. Düşündüğümü söylemek beni erkek yapmaz aksine insan yapar. Çünkü asıl t.şak kadınlarda da ondan. Çok daha cesur olan kadınlar."

Leyla Alaton daha önce CINE5 ekranlarında yayınlanan ‘Uzun Lafı Kısası' programına konuk olmuş ve iş dünyasında kadının rolünü anlatırken oros..u gafını yapmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar