Kübra Kelkit kimdir, kaç yaşında, Insatgram adresi, mesleği ne?

Kübra Kelkit kimdir, kaç yaşında, Insatgram adresi, mesleği ne? sorusu ünlü oyuncu Alperen Duymaz’ın evlenmesinin duyulması sonrası çok araştırılan konular arasına girdi. Alperen Duymaz ile evlenen Kübra Kelkit kimdir, kaç yaşında, Insatgram adresi, mesleği ne? Detaylar haberimizde…

Kübra Kelkit kimdir, kaç yaşında, Insatgram adresi, mesleği ne?
Son Güncelleme: 22 Ocak 2020 Çarşamba 15:04
22 Ocak 2020 Çarşamba 14:52

Kübra Kelkit kimdir, kaç yaşında, Insatgram adresi, mesleği ne? Zemheri dizisinin ünlü oyuncusu Alperen Duymaz, gizlice evlendi. Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizilerindeki performansıyla adını duyuran son olarak Zemheri dizisinde Ayaz karakterini canlandıran Alperen Duymaz, öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit’le sürpriz bir kararla nikâh masasına oturdu. Peki Kübra Kelkit kimdir, kaç yaşında, Insatgram adresi, mesleği ne? Detaylar haberimizde…

Kübra Kelkit kimdir, kaç yaşında, Insatgram adresi, mesleği ne?

Alperen Duymaz, çocukluk aşkı olduğu bilinen Kübra Kelkit ile sürpriz bir kararla nikâh masasına oturdu.

Haziran ayında düğün yapacak olan çiftin evliliğini şimdilik ailesi ve yakın dostları biliyor. Çift, Ankara’da öğretmenlik yapan Kübra Kelkit’in İstanbul’a tayin hakkı nedeniyle erken nikâh masasına oturdu.

Ankara’da öğretmenlik yapan Kübra Kelkit’in İstanbul’a tayin hakkı nedeniyle erken nikah masasına oturdu.

Kübra Kelkit’in Instagram hesabına @kubrakelkit adresinden ulaşabilirsiniz. Kübra Kelkit'in Twitter hesabı ise bulunmuyor.

Alperen Duymaz kimdir?

Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. İlk dizisi, Tatlı Küçük Yalancılar ile oyunculuğa adım atan Alperen Duymaz daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı.

Alperen Duymaz şimdilerde ise Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buse Kahraman, Furkan Kalabalık gibi isimlerin yer aldığı Çarpışma dizisinde Kerem karakterini canlandırmaktadır. Alperen Duymaz 1.82 metre boyunda, 73 kilo ve Akrep burcudur.

Alperen Duymaz’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Çarpışma (Kerem) (TV Dizisi)

2017 – 2018 – Çukur (Emrah) (TV Dizisi)

2017 – Direniş Karatay (Kutay) (Sinema Filmi)

2016 – Bodrum Masalı (Ateş) (TV Dizisi)

2015 – Acı Aşk (Ali) (TV Dizisi)

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Cesur)(TV Dizisi)

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar