için kaldı

Kız kardeşine zorla sigara içirmeye çalıştı

Betül Aşçı adında kadının sosyal medyada açtığı canlı yayında küçük kız kardeşine zorla sigara içirmeye çalıştı. Bunun ardından sosyal medyada büyük tepki gören Aşçı hakkında işlem yapılması gerektiğine dair yorumlar paylaşıldı.

Kız kardeşine zorla sigara içirmeye çalıştı
Son Güncelleme: 7 Temmuz 2020 Salı 13:57
7 Temmuz 2020 Salı 13:51

Sosyal medya, Betül Aşçı isimli kadının görüntüleri ile tartışılıyor. Edinilen son dakika bilgisine göre, İstanbul Pendik'te yaşadığı iddia edilen kadın, elinde sigara ile Instagram'da canlı yayın açtı. Argo ve küfürlü konuşmaları ile canlı yayında konuştuğu görülen Betül Aşçı, kucağında oturan küçük kız kardeşine zorla sigara içirmeye çalıştı. Küçük kızın bu durumdan rahatsız olmasına aldırış etmeden sigara içirmek için zorlamaya devam eden Betül Aşçı, bu anları Instagram hesabından takipçileri ile canlı yayında paylaştı.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Twitter'da çok sayıda kullanıcı Betül Aşçı'ya tepki gösterdi.

Görüntülerde kız kardeşinin, "Babam sigara içirmez, ben içmem" sözlerine, Betül Aşçı'nın "Ben baban mıyım?" diyerek karşılık verdiği görülüyor.

Sosyal medya kullanıcıları kardeşine zorla sigara içirmeye çalışan abla Betül Aşçı'nın hakkında işlem yapılması yönünde paylaşımlarda bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar