Milli Eğitim Bakanı Özer: Kılıçdaroğlu'nu zincirle mi tutuyoruz?

CNN Türk canlı yayınına katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Milli Eğitim Bakanlığı'ndan içeri alınmamasına ilişkin konuştu. Hande Fırat'ın sorusunu yanıtlayan Bakan Özer, "Kılıçdaroğlu'nu biz zincirle mi tutuyoruz? Bunlar üzerinden spekülasyon yapılmasını doğru bulmuyorum." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Özer: Kılıçdaroğlu'nu zincirle mi tutuyoruz?
Son Güncelleme: 7 Ocak 2022 Cuma 07:35
7 Ocak 2022 Cuma 07:35

CNN Türk'te yayınlanan Gece Görüşü adlı programa katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitim gündemine dair soruları yanıtladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Milli Eğitim Bakanlığı'na yaptığı baskın konusunda konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Kapılarımızı bir yere kapatmış değiliz, bunu kamuoyunun bilmesi lazım, yeter ki eğitim ile ilgili söylenecek söz olsun." ifadelerini kullandı.

Hande Fırat'ın, "Neden Kılıçdaroğlu'nu Milli Eğitim Bakanlığı'na almadınız?" sorusunu yanıtlayan Bakan Özer, "Keşke bu süreçler hiç yaşanmasaydı. Eğitimi siyasi malzeme yapmaktan çıkmak lazım. Bakanlığa başladığımdan itibaren tüm paydaşlara kapılarım açık. Bizim herhangi bir kimse ile görüşmeme diye bir şeyimiz yok, yeter ki dert eğitim olsun. Meclis açıldıktan sonra Milli Eğitim Şûrası'na davet ettim. Gelmeyen sadece CHP idi. Kapılarımızı bir yere kapatmış değiliz, bunu kamuoyunun bilmesi lazım, yeter ki eğitim ile ilgili söylenecek söz olsun. Mülakatlara hiçbir dahlim yok." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NU ZİNCİRLE Mİ TUTUYORUZ?

Kılıçdaroğlu'nun protokol kapısından gelmediğini söyleyen Bakan Özer, "Kılıçdaroğlu'nu biz zincirle mi tutuyoruz? Bunlar üzerinden spekülasyon yapılmasını doğru bulmuyorum. Oralar hep eylemlerin yapıldığı yerler, sayın Kılıçdaroğlu'na özgü bir şey değil" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar