Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a karşı dava!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ’nün siyasi ayağı polemiğinde kendisine tazminat davası açan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı dava açtı.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a karşı dava!
Son Güncelleme: 17 Şubat 2020 Pazartesi 14:47
17 Şubat 2020 Pazartesi 14:06

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün siyasi ayağı polemiğinde kendisine tazminat davası açan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı dava açtı.

Geçtiğimiz hafta, FETÖ'nün siyasi ayağı polemiğinde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davasına karşı dava açacağı açıklanmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısındaki açıklamaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 500 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. Dava dilekçesinde Kılıçdaroğlu’nun iddialarının asılsız olduğu, ifade özgürlüğü kapsamını aştığı belirtilmişti.

Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, dava dilekçesinin taraflarına ulaşmasını beklediğini söyledi ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile konuştuktan sonra da dava için adım atacaklarını ifade etmişti.

Dava dilekçesinin ulaşmasının ardından Kemal Kılıçdaorğlu'nun Avukatı Celal Çelik karşı dava dilekçesini sundu. Abdullatif Şener, Kadir Özbek, Ali Suat Ertosun, İlhan Cihaner ve Celal Ülgen de tanık olarak gösterildi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar