Kılıçdaroğlu: Et ve Süt Kurumu ziyaretim olumlu tepki doğurdu

Grup toplantısında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu'na yaptığı ziyaretin olumlu bir tepki doğurduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu: Et ve Süt Kurumu ziyaretim olumlu tepki doğurdu
Son Güncelleme: 12 Nisan 2022 Salı 14:20
12 Nisan 2022 Salı 14:09

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Yönetemediklerini artık biliyorlar, fiyatlara egemen olmadıklarını artık biliyorlar. İktidar sahiplerinin ülkeyi yönetemediklerini artık herkes biliyor. Bu ülkeyi, iktidar olduğunda bütün Türkiye'yi kucaklayan, toplumu bölmeyen bir iktidara ihtiyaç var. O iktidarın adı Millet İktidarı ve CHP'dir. 

Bilinçli olarak elektrik faturamı ödemedim ve ödemiyorum. Faturasını ödeyemeyen 3.5 milyon hanenin derdini kim dile getirecek. Bu iktidarın yaptğı haksızlığı geniş kitlelere nasıl anlatacağız. Türkiye'yi burada çekip çıkarmak zorundayız. 

Her anne baba evladının karnının doymasını ister. Yeterli beslenme bir haktır. Bir anne çocuğuna süt veremiyorsa et veremiyorsa bir kurumun başındaki kişi kuyrukları bitirmek için ete zam yaptık diyorsa bunu sıradan bir basın toplantısıyla kamuoyuna anlatamazsınız. Oraya gidip önünde açıklamalısınız. Haksızlığın ne olduğunu söylemelisiniz. Kapıyı açarlar veya açmazlar ben evlatlarımızın hakkını korumak için oraya gittim. 

Hesap veren bir bürokrasi yok, talimat alan bir bürokrasi var. Sıradan bir basın toplantısıyla anlatmaya çalışırsanız olmaz. Et ve Süt Kurumu'na gitmem ciddi bir olumlu tepki doğurdu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar