Kılıçdaroğlu: Türkiye ağır bir ekonomik krizle karşı karşıya

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye bugün bir ekonomik krizin göbeğinde, üstelik 2001'e göre daha ağır bir ekonomik krizle karşı karşıya" dedi.

Kılıçdaroğlu: Türkiye ağır bir ekonomik krizle karşı karşıya
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
28 Eylül 2018 Cuma 10:59

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Bolu’da düzenlenen toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

“Bu kadar yoğun bir sorunun yaşandığı dönemde hepimize büyük görevler düşüyor. Özellikle CHP'lilere büyük görevler düşüyor. Bu toplantının bir özelliği daha var. Uzun bir süredir, 15 aydır aramızda olmayan değerli milletvekilimiz Enis Berberoğlu aramızda. Hoş geldin. Kapalı bölümde kendisi konuşacak, duygularını, düşüncelerini aktaracak. Belki gördüğü aksaklıklar bir şekilde dile getirilecek. Ama sonuçta Enis Bey'in aramızda olması mutluluk verici bir olay.

16 yıldır Türkiye'yi tek başınıza yöneteceksiniz ve 16 yılın sonunda Türkiye'yi yeniden bir ekonomik krizin kucağına iteceksiniz. 16 yıl önce Türkiye ciddi bir sorun yaşadı bir ekonomik kriz yaşadı hiç mi ders almadınız oradan? Türkiye bugün bir ekonomik krizin göbeğinde, üstelik 2001'e göre daha ağır bir ekonomik krizle karşı karşıya. Bu kriz aşılabilir dedik, gelin 13 madde halinde sıraladığımız uygulamaya başlayın, göreceksiniz ki Türkiye krizden çıkabilir. Dolar baronlarının adamı olarak suçlandık. Bir akıl tutulması var. İyi niyetlerle çözüm öneriyoruz, ellerinin tersiyle itiyorlar”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar