Kılıçdaroğlu: Bu iş bitmiştir

Antalya’da STK’lara konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "16 yılın sonunda bu ülkede kıraathane açacağım diyorsa bu iş bitmiştir” dedi

Kılıçdaroğlu: Bu iş bitmiştir
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
9 Haziran 2018 Cumartesi 12:42

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antalya’da STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, kavgasız bir Orta Doğu politikası yürüteceğini, dış politikada ilk proje üreten ülkenin CHP olduğunu ve dış politikayı yeniden milli politika haline getireceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın millet Kıraathaneleri ile ilgili sözlerini eleştiren Kılıçdaroğlu, “16 yılın sonunda bu ülkede kıraathane açacağım diyorsa bu iş bitmiştir. Tamamdır. Kim gider kıraathaneye? Ya emekli ya işsiz. Esnaf, sanayici kıraathaneye gidiyor mu? Çiftçi tarlada çalışıyor. Her alanda yeni bir stratejiyi hayata geçirmek zorundayız. Beton ekonomisinden üretim ekonomisine geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz Güney Kore'den önce otomobil üretmiş bir ülkeyiz. Türkiye'nin 50 yılını 100 yılını düşünüyoruz. Onlar yarın ne söyleyeceğini bilmiyor. Erdoğan niye ekonomiden, dış politikadan söz etmiyor? 25 Haziran'dan sonra çözeceğini söylüyor. 24 Haziran'dan sonra orada sen olmayacaksın ki” açıklamasını yaptı.

 Erdoğan Millet Kıraathaneleri hakkında şu açıklamaları yapmıştı:

“İnşallah yeni bir adım, Millet Kıraathaneleri kuracağız. Bunu bay İnce yanlış anlayabilir. İskambil oynanan değil, kitaplarla döşeli, içeride kahvesi, keki olacak. Gençlerimiz yaşlılarımız gelecek. Hem kitabını okuyacak, hem kekini alacak, çayını kahvesini alacak; ücretsiz, ücretsiz. Yani buralar adeta hayata ne katacak ruh katacak ruh. 24 saat açık olacak"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar