Kenan Sofuoğlu siyasete mi girecek?

Habertürk'e bağlanan Kenan Sofuoğlu, 'Kenan Sofuoğlu siyasete girecek mi?' sorularına yanıt getirdi. Peki ya Kenan Sofuoğlu siyasete girecek mi?

Kenan Sofuoğlu siyasete mi girecek?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
8 Mayıs 2018 Salı 17:41

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, HabertürkTv'de yayımlanan Akşam Haberleri programına konuk oldu. Didem Arslan Yılmaz'ın 'Siyasete katılır mısınız' sorusuna Sofuoğlu, ''Bana bu soru çok geliyor, bugünlerde açıklama sebebim, yarıştığım takımla alakalı. O yüzden bu süreçte açıkladım. Ben aday adayı falan olmadım ama benim cumhurbaşkanıma olan sevgim saygım sonsuzdur. O kendisi benden ne isterse eğer devletim için de gerekliyse ben her şeyi yapmaya hazırım.Büyüğüm benden ne isterse ben yapmaya hazırım.'' yanıtını verdi. 

''DEVLETİMİN EN BÜYÜĞÜ BENDEN BİR ŞEY İSTERSE BEN HAYIR DEMEM''

Siyasete girme teklifleri geldi diyen Kenan Sofuoğlu, ''Ben bu tekliflere sıcak bakmadım. Cumhurbaşkanım'ın dediği şeyi oturup yaparım da. En sevdiğim şeyi onun isteği üzerine bıraktım. Eğer böyle bir şeyi kendisi düşünürse yaparım. Bu bir mesaj değildir, insanlara cevabımdır. Devletimin en büyüğü benden bir şey isterse ben hayır demem.'' açıklamasında bulundu.

''HİÇBİR PARTİYLE ALAKAM YOK''

Arslan'ın 'Başka partilerden teklif geldi mi?' sorusuna ise, ''Hiçbir partiyle alakam yok, devlet başkanımla çok yakın bir diyaloğum var. Partiden bahsetmedim. İnsanlar beni bir yerlere yakıştırıyor ama eğer ben bir karar vereceksem Cumhurbaşkanım'ın gösterdiği doğrultuda karar veririm. Siyaset ilgimi çekmiyor ama eğer devletime faydalı olabilecek bir şey yapabilirsem mutluluk ve gurur duyarım.'' cevabını verdi. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar