Kasapoğlu, KYK açıklamasında Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, KYK borçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, açıklamasında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak "Gelinen noktada Kılıçdaroğlu diyor ki faiz… Faize en karşı olan biziz bu bir faiz uygulaması değildir" dedi.

Kasapoğlu, KYK açıklamasında Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı!
Son Güncelleme: 16 Temmuz 2022 Cumartesi 12:10
16 Temmuz 2022 Cumartesi 12:07

KYK kredilerinde, anaparanın üç katından fazla faizle karşılaşan borçluların tepkileri üzerine iktidardan yeni adım geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, KYK borçlularına yönelik “Faizleri ödemeyin” çağrısının ardından iktidar, bugüne dek sessizliğini koruduğu KYK borçlarında yeni bir düzenlemeye gidecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Kredi ve Yurtlar Kurumu ile borçlar üzerine yaptığı çalışma tamamlandı. Çalışmanın ayrıntıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 18 Temmuz’da kabine toplantısı sonrası açıklayacak.

'FAİZE EN KARŞI OLAN BİZİZ'

Milyonlarca öğrencinin mağdur olduğu konuyla ilişkin, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan açıklama geldi. CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtlayan Kasapoğlu, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Kasapoğlu, "Gelinen noktada Kılıçdaroğlu diyor ki faiz… Faize en karşı olan biziz bu bir faiz uygulaması değildir. Burada tamamıyla 351 sayılı yurt hizmetleri kanununda yer alan uygulamadır. Rakamların bu anlamdaki istikrarın farklı durumda olması sebebiyle farkı gelişmeler oldu. Hiçbir konjonktüre öğrencilerimize kurban etmeyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerekli adımları atacağız çalışmalarımız her şey hazır" dedi.

Kasapoğlu aynı açıklamasında Kabine Toplantısı sonrasını işaret etti

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar