Erdoğan'dan İYİ Parti'li Erozan'a tepki: Kafalarının arkasında o yasak var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti Genel Merkezi'inde milletvekilleri ile buluştu. Toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, tercümanı Fatma Kavakçı’ya başörtülü olduğu için hakaret eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan’a da tepki gösterdi.

Erdoğan'dan İYİ Parti'li Erozan'a tepki: Kafalarının arkasında o yasak var!
Son Güncelleme: 25 Haziran 2021 Cuma 09:40
25 Haziran 2021 Cuma 09:35

AK Parti’de salgın nedeniyle ara verilen istişare toplantılarına dün bazı milletvekilleriyle devam edildi. AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin istişare toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

“HALA KAFALARININ ARKASINDA O YASAK VAR"

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre: NATO Zirvesi ve Azerbaycan temaslarıyla ilgili bilgi veren Erdoğan’ın, İYİ Partili Ahmet Kamil Erozan’ın, zirvede tercümanlık yapan Fatima Gülham Abushanab’ı hedef almasıyla ilgili, “Hala kafalarının arkasında o yasak var. Biz bunun önünü açtık. Meclis’te başörtülü kadın vekillerimiz var. Fatima, kendisini yetiştirmiş bir kızımız” dediği öğrenildi.

JOE BİDEN'DAN ÖVGÜ

Erdoğan, Abushanab’ın tercümanlığını yaptığı eski ABD Başkanı Donald Trump görüşmesine ilişkin de Trump’un, Abushanab’a “Sen böyle konuşmayı nerden öğrendin” diye sorduğunu, Abushanab’ın da “Teksas’ta büyüdüm” cevabını verdiğini belirten Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden’ın da Abushanab’ın çok güzel konuştuğunu söylediğini aktardı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar