Erdoğan: İzmir'in başına gelmiş en büyük felaket CHP'dir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de Beştepe'de görüşme iddialarını bir kez daha yalanlayarak "Bir CHP'li benim makamıma gelmiş. Genel Başkan olabilirim diye benimle müzakere etmiş. Çok açık net kameralar karşımızda. Böyle bir şey olduysa ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum.

Erdoğan: İzmir'in başına gelmiş en büyük felaket CHP'dir
Son Güncelleme: 22 Kasım 2019 Cuma 21:26
22 Kasım 2019 Cuma 21:19

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

- İzmir'e ayak bastığımızdan itibaren bizi bağrına basan İzmirlilere şükranlarımı sunuyorum. İktidarlarımız döneminde İzmir’in asla ihmal edilmediği tam tersine sürekli kollandığı gerçeği vardır.

- İzmir'in başına gelmiş en büyük felaket CHP'dir.

- Suriye'nin kuzeyine terör devleti kurmak istediler fırsat vermedik. Suriye'ye kaçmaya çalışıyorlar ama oraya kaçamayacaklar. Çünkü ona göre oralarda farklı stratejiler uyguluyoruz, oralarda farklı tedbirler aldık.

- Ülkemizi düşürülmek istenen sinsi oyundan kurtarmayı başardık.

(Beştepe'de görüşme iddiası) Bir CHP'li benim makamıma gelmiş. Genel Başkan olabilirim diye benimle müzakere etmiş. Çok açık net kameralar karşımızda. Böyle bir şey olduysa ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, Bay Kemal de CHP'nin başından ayrılacak mı? O da kendisinin ortaya koysun. Buradan meydan okuyorum.

- Palet fabrikası ile ilgili her türlü yalanı söylüyor, satılan bir şey yok.

Kendi genel başkanlığını korumak için bir yalan ortaya atıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar