İtirafçı olan Kedicik: Aileme zarar verirler diye ayrılmadım

Adnan Oktar ve örgütüne yönelik başlatılan soruşturmada 'etkin pişmanlık'tan yararlanarak itirafçı olan Ayça Pars, "Aileme zarar verirler diye örgütten ayrılamadım" dedi.

İtirafçı olan Kedicik: Aileme zarar verirler diye ayrılmadım
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
15 Eylül 2018 Cumartesi 18:41

Adnan Oktar operasyonunun ardından başlatılan soruşturma kapsamında ifadeler alınmaya devam ediliyor. Örgüte düzenlenen operasyonla tutuklanan Ayça Pars, polise 8 günde 120 sayfalık ifade vererek tahliye edildi. Cezaevinden çıktıktan sonra konuşan Pars, ailsine zarar vereceklerinden korktuğu için örgütten ayrılmadığını söyledi.

"Daha önce ayrılmak istiyordum..."

Tahliye edildikten sonra Habertürk'e konuşan Ayça Pars, "29 yıldır Adnan Oktar grubunda yer aldım. İlk başta gerçekleri görmemiştim. Sonradan gerçekleri görmeye başladım. Sapkınlıklar, Müslümanlık adı altında sahtekarlıkların farkına vardım. Daha önce ayrılmak istiyordum. Ama aileme zarar verirler diye ayrılmadım" dedi.

"Bildiklerimi polise anlattım"

Oktar grubunda önemli görevler aldığını ifade eden Pars, 'Şimdi daha rahat ve güvenli ayrılabildim örgütten. Bildiklerimi polise anlattım. 8 gün emniyette polise ifade verdim. Çok şey anlattım. Soruşturmanın gizliliği var. Şu an için çok şey konuşamam' dedi.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar