İstanbul'da dev 'rüşvet' operasyonu! 87 kişi hakkında gözaltı kararı

İstanbul'da Şile Cumhuriyet Başsavcılığı, tapuda rüşvet iddialarıyla ilgili başlattığı soruşturmada aralarında tapu müdürü ve müdür yardımcısı olmak üzere toplam 87 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. Şüpheliler arasında tapu müdürü, tapu müdür yardımcısı, memurlar ve mahalle muhtarı da var

İstanbul'da dev 'rüşvet' operasyonu! 87 kişi hakkında gözaltı kararı
Son Güncelleme: 1 Ekim 2021 Cuma 12:50
1 Ekim 2021 Cuma 12:48

İstanbul'un Şile ilçesinde, Cumhuriyet Başsavcılığı'nca tapuda rüşvet iddialarıyla ilgili soruşturmada, toplam 87 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

Soruşturma kapsamında, telefon konuşmaları teknik takibe alınan tapu müdürlüğünde çalışan şüphelilerin, tapu işlemlerinin hızlandırılması karşılığında maddi menfaat temin ettikleri tespit edildiği belirtildi. Soruşturma kapsamında tapu müdürü, tapu müdür yardımcısı, 11 memur, 3 mahalle muhtarı ile 71 sivil şahıs olmak üzere 87 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.

Soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekipleri sabah saatlerinde operasyon başlatıldı. Şüphelilerin evlerinde ve tapu müdürlüğünde arama yapıldı. Türkiye'de son dönemde rüşvet operasyonlarıyla ilgili yapılan en kapsamlı operasyonda, gözaltına alınanlar sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar