İstanbul Bahçelievler’de bir bina çöktü

İstanbul Bahçelievler'de 7 katlı boş bir bina çöktü. Enkaz altında kalan olup olmadığı yönünde çalışma yapılıyor. Binanın geçtiğimiz ay çökme tehlikesi nedeniyle boşaltıldığı ortaya çıktı.

İstanbul Bahçelievler’de bir bina çöktü
Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 16:17
14 Şubat 2020 Cuma 14:57

İstanbul Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi Narlı Sokak'ta 7 katlı bir apartman çöktü. Binanın boş olduğu öğrenilirken, bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Binanın çöktüğü sırada yoldan geçenler olduğu bildirilirken, enkaz altında kalan olup olmadığı araştırılıyor. Çökme sırasında bir bina ve park halindeki bazı araçlar da hasar aldı.

Belediye başkanı ve muhtardan açıklama

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ise yaptığı açıklamada "Görgü tanıkları bir kağıt toplayıcısının binada olduğu söylüyor. Şu an araştırıyoruz. AFAD da enkaz altında kalan olmadığını düşünüyor " şeklinde konuştu.

Siyavuşpaşa Mahallesi Muhtarı Selami Aykut da "Bina bir ay önce boşaltılmıştı. Elektrik, su ve doğalgaz bağlantıları kapatılmıştı. Sokakta bir kağıt toplayıcısı olma ihtimaline karşı arama çalışmaları yapılıyor. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor" ifadelerini kullandı.

Depremde hasar almış

Binanın İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar görüp mühürlendiği ve bir ay önce de çökme tehlikesi nedeniyle boşaltıldığı öğrenildi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar