için kaldı

İş arayan kadına çirkin tuzak

İstanbul'da yaşayan tiyatro oyuncusu kadın iş ilanı üzerine gittiği yerde tacize uğradığını iddia etti. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri şüpheli E.T'yi gözaltına aldı. Çıkarıldığı mahkemede tutuklanan E.T.'nin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.

İş arayan kadına çirkin tuzak
Son Güncelleme: 26 Nisan 2021 Pazartesi 14:31
26 Nisan 2021 Pazartesi 14:30

Daha önce cinsel saldırı olaylarına dikkat çekmek amacıyla sokak performansları sergileyen tiyatro oyuncusu A.Ç., pandemiden dolayı atölyesini açamadığı için iş aramaya başladı. Sosyal medyadaki bir gruba iş aradığını yazan A.Ç. ile kendisini emlakçı olarak tanıtan E.T., irtibata geçip, "Ofisimde telefonlara bakacak birine ihtiyacım var" dedi. A.Ç. de E.T. ile görüşmek üzere 12 Nisan günü, Sancaktepe'ye gitti. İkili, kaymakamlık binası önünde buluşup, E.T.'nin iş yerine gitti. Yine iddiasına göre A.Ç, kendisini öldürmekle tehdit eden E.T.'nin cinsel saldırısına uğradı.

KAÇIP, KAFEYE SIĞINDI

Fırsatını bulur bulmaz kaçıp, bir kafeye sığınan A.Ç., yardım istedi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, çok sayıda suçtan kaydı olduğu belirlenen E.T.'yi,  gözaltına aldı. Şüpheli, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar