İnsanları dolandırdı nedenini medyaya bağladı

Çiftlik Bank kurucu Mehmet Aydın, sığındığı Uruguay'da ses kaydı yayınlayarak insanları dolandırma nedenini medyaya bağladı.

İnsanları dolandırdı nedenini medyaya bağladı
Son Güncelleme: 16 Ekim 2019 Çarşamba 16:17
16 Mart 2018 Cuma 22:33

Çiftlik Bank kurucu Mehmet Aydın, sığındığı Uruguay'da ses kaydı yayınlayarak insanları dolandırma nedenini medyaya bağladı.

Çiftlik Bank kurucu Mehmet Aydın, "Merhaba çiftlik bank ailesi Ben Mehmet Aydın. Basında çıkan haberler iyice çığrını aşmış durumda. Daha düne kadar bu haberleri yapan bütün kanallar bizim reklamımızı yaptı ve bir çoğu bu kanalların reklamını izleyerek bize üye oldu. Bu kanalları da suçlamıyorum boş konuşmayı seven bir milletiz. Şirketimizi incelediğiniz. Devlete karşı boynumuz kıldan ince. Gelen inceleyin dedik. Yapılan incelemelerde hakkımızda haksız karar verildi. Bunun bir çok sebebi var. Bunun en büyük sebebi ise basının içinde bulunan satılık kalemlerin bizi hedef tahtasına koyması oldu. Şirketimiz 18 ay boyunca tek bir kişi mağdur etmemiş 215 milyon lira yatırım yapmış eski para ile 215 trilyon yatırım yapmış ve bu yatırımları tüm belgeleri ile üyelerine sunmuştur. Bununla yetinmeyip bakanlığa bizzat kendim yalvardım. Lütfen banka hesaplarımızı açabilmemiz için bize bir yazı verin. Bu kadar insan mağdur olacak dedim fakat bizi dinlemediler. Onlara sadece tarım hayvancılık yapmıyoruz incelediğiniz bu şirketin dışında 7 şirketim daha var. Onları da inceleyin. Bitcoin şirketlerimi de inceleyin dedim fakat bunu dikkat almadılar. 1 Yılda 15 kat değer kazanan Bitcoin varlıklarımızı resmen yok saydılar.  Her şeye rağmen umudumu yitirmedim.  Son ana kadar üyelerimizin yanında oldum. Bazı üyeler beni yalancılıkla bazı üyeler bizi dolandırıcılıkla suçladı. Sırf bu inançsız insanlar yüzünden devlet bütün mal varlıklarına el koydu. Üretim durdu. Çiftliklerde 250’ye yakın hayvanlarımız yağmalandı. Bunu yapan insanlar televizyonlarda ben akrabasıyım diye yalan atanlar oldu. Bu kişiyi inceleyin üyeliği bile şüpheli." açıklamasında bulundu.  

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Kaymak En beğenilen yorum
Adam nerde
Kaymak
Adam nerde