İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Diyarbakır' yanıtı

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İnce'nin Diyarbakır mitinginde HDP'liler vardı" sözlerine Kayseri'den yanıt verdi. İnce, "AK Partili kardeşlerim de vardı. Kimseyi dışlamayacağız, 81 milyonu kucaklayacağız" dedi.

İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Diyarbakır' yanıtı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
12 Haziran 2018 Salı 15:53

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kayserililerle bir araya geldi. Mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt veren İnce, "İnsanlara yalan söylemiyorum. Dün Diyarbakır'daydım. Diyarbakır'da benim mitingimde AK Partili kardeşlerim de vardı. Kimseyi dışlamayacağız, 81 milyon herkesi kucaklayacağız" açıklamasında bulundu.

"Kayseri'den dünyanın oyunu alıyorsun gerçi bu sefer alamayacak"

Muharrem İnce, "Bir şeyi soracağım, sadece ekonomi konuşacağız. Kayseri'den dünyanın oyunu alıyorsun gerçi bu sefer alamayacak. Eyy Muharrem bana bak diyorsun. Ben sana bakamam çünkü devlet sana bakıyor zaten ayrıca sen de yakınlarına bakıyorsun. Ben fakir fukaraya bakıyorum sana bakamam. Kayseri'den açıklıyorum, Sayın Erdoğan, intikam yok. Rövanş yok… Türkiye'yi ayağa kaldıracağız. Bunu her yerde görüyorum. Türkiye'nin bir hukuk devletine ihtiyacı var." dedi.

 

"Danıştay üyesi benim aleyhimde tweet atıyor"

Danıştay üyesi benim aleyhimde tweet atıyor diyen Muharrem İnce, "Cumhurbaşkanı seçildiğimde hiçbir hakim hiçbir savcı benim rakiplerime söz söyleyemeyecek. Eğer yüksem yargıçlar cumhurbaşkanı gelince ayağa kalkıyorsa işini yapamaz. Türkiye'yi saygın bir hukuk devleti yapacağız." şeklinde konuştu.

"İstihbaratın görevi muhalefeti izlemek midir?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır mitingi hakkında söylediklerine Twitter üzerinden yanıt veren Muharrem İnce,  "Benim mitingime katılanlarla ilgili istihbarattan bilgi almış! İstihbaratın görevi muhalefeti izlemek midir? İstihbaratı siyasi amaçla kullandığın için darbe girişimini ENİŞTENden öğrenmek zorunda kaldın." ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar