İnce: TRT'yi adam edeceğiz

Seçim çalışmaları kapsamında Çorlu'da bulunan CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, "Şu TRT var ya TRT... Bu TRT'yi adam edeceğiz, bu  TRT borazan, Türkiye Radyo Televizyonu değil Tayyip Radyo Televizyonu, benim de  borazanım olmayacak. Borazana ihtiyacımız yok" dedi.

İnce: TRT'yi adam edeceğiz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
20 Haziran 2018 Çarşamba 16:32

24 Haziran seçimleri kazanması halinde yapacaklarını anlatan CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, "Allah'ın izniyle cumhurbaşkanı olduğumda nasıl bir cumhurbaşkanı  olacağım, halkını bilen, hakkını bilen, haddini bilen bir cumhurbaşkanı olacağım  ama aynı zamanda da haddini bilmeyenlere haddini bildiren bir cumhurbaşkanı... Yine nasıl bir cumhurbaşkanı olacağım, ayırmayacağım, kayırmayacağım,  savurmayacağım. Kimseyi ayırmayacağım benim defterimde Alevi-Sünni, sağcı-solcu  ayrımı yok, başı kapalı-başı açık, Türk-Kürt, AK Partili-CHP'li ayrımı yok, 81  milyonun cumhurbaşkanı olacağım, hepinizin cumhurbaşkanı olacağım." açıklamasında bulundu.

"TRT'yi adam edeceğiz"

TRT ilgili konuşan Muharrem İnce açıklamalarına şu ifadelerle devam etti: Medyayla ilgili yasal düzenlemeler yapacağız, medya borazan  olmayacak. Dünya Türkiye'deki seçimle ilgileniyor, büyükelçiler benden randevu  istiyor, dünyada hatırı sayılır 50 ülkenin 50'si de randevu istedi. Şöyle  diyorlar, 'ezber bozan bir adam var' diye yazıyorlar, övüyorlar ama Türkiye'de  medya korkudan görmüyor. Bu pazar Binali Yıldırım ne olacak?  Başbakanlık  kalkacak, ben konuşurken televizyonlar yayını kesiyor, Binali Yıldırım'a  bağlanıyor. Binali Yıldırım cumhurbaşkanı adayı mı? Ben cumhurbaşkanı adayıyım.  Utanmıyor musun bundan medya... Şu TRT var ya TRT... Bu TRT'yi adam edeceğiz, bu  TRT borazan, Türkiye Radyo Televizyonu değil Tayyip Radyo Televizyonu, benim de  borazanım olmayacak. Borazana ihtiyacımız yok." ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar