İmam camide kadınla basıldı ardından namaz kıldırdı

Manisa’da evli ve iki çocuk babası olan imam camide Suriyeli bir kadın ile yakalandığı iddia edildi.

İmam camide kadınla basıldı ardından namaz kıldırdı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
21 Eylül 2018 Cuma 14:24

Manisa’nın Salihli ilçesinde imamlık yapan Eyüp Ö. öğle namazını kıldırdıktan sonra ve cemaatin dağılmasından sonra Suriyeli bir kadını camiye aldığı öne sürüldü. Durumu fark eden cemaatten birkaç kişi hemen polis çağırdı. Caminin etrafında kalabalığın toplanmasının ardından 5 araç ve 3 motosikletli polis ekibi camiye ulaştı. Camiyi kilitleyen imam 40 dakika boyunca polislere kapıyı açmadığı belirtildi.

“Temizlik yapıyorduk”

Manisa Manşet gazetesinden Tunay Aktaş’ın haberine göre; polisin ısrarları sonucu kapıyı Suriyeli kadın açtığı ve ardından ise imam Eyüp Ö. çıktığı iddia edildi. Suriyeli kadın “Temizlik yapıyorduk, çok yorulmuşuz” derken, imamın endişeli hali gözlerden kaçmadı.

Olayın ardından karakola götürülen ikili, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. İmamın daha önce de yardım bahanesiyle birçok kez evli olan Suriyeli kadının evine gittiği belirtildi.

“Bunun arkasında namaz kılınmaz”

İmam Eyüp Ö’nün yatsı namazını kıldırmak için cemaatin önüne geçmesine sinirlenen cami cemaati “Adi herif, bunun arkasında namaz kılınmaz” diyerek galeyana geldi. Bunun ardından imam, namazı kıldırmadan camiyi terk etmek zorunda kaldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar