Cübbeli Ahmet: Her şeyi Cumhurbaşkanı'ndan bekliyorlar

Habertürk'te Veyis Ateş'in konuğu olan ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, "2009 yılında Yiğit Bulut'un programında FETÖ, Türkiye'yi işgal edecek demiştim. 15 Temmuz olana kadar hiçbir yerden ses çıkmadı." açıklamasında bulundu.

Cübbeli Ahmet: Her şeyi Cumhurbaşkanı'ndan bekliyorlar
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
25 Ekim 2018 Perşembe 22:12

İlahiyatçılar arasındaki yorum farklarına ilişkin, Cübbeli Ahmet Hoca, "Göye bilge diyor Hızır aleyhisselâm için. Bence de bu ayetlerin değişmesi lazım diyor. İlahiyatta hoca olmaz. Dinler üniversitesi kurulur her dinden adam olur. Kuran'a itiraz edenler bölümünde dekan olabilir bu arkadaş. Kuran öğreten bir insan bu lafları kullanamaz. Tövbe kapısı açık, değişebilir. Ben bu kişiye hakaret etmedim. 100 profesörü görevden aldık. 15 Temmuz'dan sonra profesörler görevden alındı. Teröre destekten, FETÖ'den görevden alındılar. Devletin bütünlüğü esastır. Bu kişi görevde kalmamalı." açıklamasında bulundu.

"Her şeyi Cumhurbaşkanı'ndan bekliyorlar"

Cübbeli Ahmet Hoca, "İlahiyatta Kuran tartışılıyor. Kader yok diyene onlar kendi aralarında cevap verseler bizim bu topa girmemize gerek kalmayacak. Biz ilahiyat camiası olarak hadisi yok sayanlar değiliz. Her şeyi Cumhurbaşkanı'ndan bekliyorlar. Bir profesör geldi. 'İslam'da terör yoktur. IŞİD'e karşı ilahiyat hocaları bir şey yapsa' diyor. Bir bildiri yayımlasanız. Bunu dedik diyor. Cumhurbaşkanı bunu demeden biz bunu yapmayız diyor. Her şeyi Cumhurbaşkanı mı yapsın? FETÖ olayı yaşandı. Din tahrip edildi. Ben bu stüdyoda 'alenen Türkiye'yi işgal edecekler, bu şirktir' dedim. Biz hapse de atıldık." ifadesini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar