Hemşirenin boğazını sıkıp kafa attı!

Konya Numune Hastanesi’nde acil serviste görevli olan hemşire, serum iğnesinin çıkarırken kolunda kanama olan hastanın oğlu tarafından darp edildiği iddia edildi. Şüphelinin boğazını sıkıp kafa attığı hemşirenin kaşına dikiş atıldı.

Hemşirenin boğazını sıkıp kafa attı!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
8 Nisan 2019 Pazartesi 15:55

Hemşire Tuğba Yılmaz (25) Konya Numune Hastanesi’nde acil serviste görevli.  Bir rahatsızlığından dolayı gözlem altında bulunan Ayşe B.’nin tedavisinin tamamlanmasının ardından hemşire Yılmaz, hastanın kolundaki serumu çıkardı. Serumun çıkarılması sırasında ise hastanın kolunda kanama meydana geldi.

Hasta Ayşe B.’nin oğlu Bayram B. annesinin kolunun kanadığını gördükten sonra hemşire Yılmaz’ın boğazını sıkıp kafa attı. Hemşire Yılmaz’ın kaşına dikiş atıldı. Bayram B., polis tarafından gözaltına alındı. 'Kasten yaralama' suçundan adliyeye sevk edilen Bayram B., nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

“Boğazımdan sıktı, kafa attı”

Hasta yakını tarafından şiddete uğrayan hemşire Tuğba Yılmaz, "Hastanın olduğu kabine gidip, damar yolunu çıkardım. Kanın pıhtılaşması için bir süre bastırılması gerekiyor. Ben de hastaya söyledim, 'Bir süre bastırın' diye. Hasta bastırmadığı için de kolu kanamaya devam etti. Ben pamuk alınca yakınları 'Siz nasıl iş yapıyorsunuz?' diye bağırdılar. Ben de fazlaca pamuk alıp kabine doğru gidince adam kabinden hızlıca çıktı. 'Canım zaten burnumda' diyerek beni boğazımdan tuttu, kafa attı. Sonra tekrar boğazıma yapıştı, sonra doktorlar ayırdı. Sonrasını ben hatırlamıyorum. Böyle bir şeyi beklemiyorduk, bir anda oldu. Kaşıma dikiş atıldı. Serbest bırakıldı ama söyleyecek bir şeyim yok maalesef" dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar