Hakan Bayrakçı: Kedi Kedi olalı bir fare tuttu

SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, CHP’den İYİ Parti’ye geçen 15 milletvekilleriyle ilgili olarak kedi kedi olalı bir fare tuttu yorumunda bulundu.

Hakan Bayrakçı: Kedi Kedi olalı bir fare tuttu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
23 Nisan 2018 Pazartesi 22:35

SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, "15 vekil meselesine değinmek istiyorum. 1977 seçimlerinde olay çok farklıydı. Kendi genel başkanlarından parti gruplarının haberi olmadan karşılığında bir şey alınarak yapılmış anlaşma vardı. Etik değil. Parti değiştiriyorum bakanlık alıyorum. Ben bu 15 vekil olayı için bir laf var kedi kedi olalı bir fare tuttu diyorum. Çok beğendim, çok takdir ettim. AKP tabi ki beğenmeyecek sizi. Ben bu hareketi çok başarılı ve alkışa layık bir hareket olarak görüyorum. CHP Genel Merkezi hata yaptığında ben bunu çıkıp söylüyorum. Birçok insan buna helal olsun dedi. Genel Başkan’ın haberi var. Genel Merkez’in haberi var. Kimseden kaçak göcek bir şey yapılmıyor, kendilerine de bir şey almıyor. Üstelik riskler alınıyor. Gittikleri partide emanet gibi görülüyorlar. Belki bir takım sözler verilmiştir seni birinci ikinci sıradan aday göstereceğiz diye. Burada espri şu, buna gerek yoktu. Hakaretler havada uçuşuyor yine. İyi güzel de 15 senede iktidara demediğini bırakmayan parti saf değiştiriyor da bu insanlar kendilerine karşı gelecek olası bir hileye karşı hamle yapınca mı olmuyor." yorumunda bulundu.

 

"İYİ PARTİ'NİN OYU 9-10 PUAN CİVARINDA"

SONAR Araştırma Şirketi'nin İYİ Parti için yapılan anket verilerini açıklayan Hakan Bayrakçı, "İYİ Parti’nin oy oranı 9-10 civarında. İttifakları doğru yaparlarsa son bir ay içinde 14-15 civarında oy olabilir." dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar