Gezi Parkı’nda 70 yaşındaki adam erkek öğrenciyi taciz etti

Taksim Gezi Parkı’nda 70 yaşındaki bir adam konuşma bahanesiyle yaklaştığı erkek öğrenciyi taciz etti.

Gezi Parkı’nda 70 yaşındaki adam erkek öğrenciyi taciz etti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
6 Mart 2018 Salı 14:10

70 yaşındaki adam, Taksim Gezi Parkı’nda konuşma bahanesi ile yaklaştığı erkek öğrenciyi taciz etti. Adam güven timleri tarafından suçüstü yapılarak gözaltına alındı.

İstanbul dışından arkadaşını ziyarete geldiği öğrenilen lise öğrencisi M.Y., Taksim Meydanı’nda bulunan banklarda oturduğu sırada yanına 70 yaşındaki V.A.(70) geldi.

Bir süre sonra sohbet etmeye başlayan V.A., 17 yaşındaki M.M.’ye çeşitli sorulara sorarak yaklaşmaya başladı. Sohbet sırasında 17 yaşındaki lise öğrencisine evli olup olmadığını soran V.A., bir süre sonra Gezi Parkı’nda yürüyüş yapacağını söyleyerek M.Y.’yi kendisine eşlik etmesi için davet etti.

Daveti geri çevirmeyen lise öğrencisi M.Y. ve V.A. banklardan kalkarak yürümeye başladı. Yürüyüş esnasında V.A., eliyle önce M.Y.’nin omzunu tutarak kendine çekmeye çalıştı. V.A bir süre sonra 17 yaşındaki M.Y.’nin kalçasına elini attı. M.Y bu durum sonrası uzaklaştı. Bu sırada durumu fark eden vatandaşlar olayı polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine sivil ekipler ikiliyi bir süre takip etti. Bu takip sırasında 70 yaşındaki yaşlı adamın lise öğrencisini taciz ettiğini gören sivil ekipler olaya müdahale etti. Lise öğrencisinin şikayeti üzerine yaşlı adam gözaltına alındı.

Karakoldaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen 70 yaşındaki V.A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar