Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar’da da, Cudi’de de, Tendürek’te de olacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Öğretmenler Günü nedeniyle 81 ilden gelen öğretmenlerle Cumhurbaşkanlığı Beştepe Sergi Salonu'nda bir araya geldi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelenin kesintisiz devam edeceğine vurgu yaparak "Nerede bir terörist varsa bu milletin güvenlik teşkilatı orada olacak. Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te de olacağız, velhasıl nerede varsa orada olacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar’da da, Cudi’de de, Tendürek’te de olacağız
Son Güncelleme: 24 Kasım 2022 Perşembe 15:18
24 Kasım 2022 Perşembe 15:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

Arzu Özsoy ile Ayşenur Alkan başta omak üzere teröre kurban verdiğimiz tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Bizim varlık sebebimiz öğretmenlerimizdir. Eğer Cumhurbaşkanı olduysak bunun tohumlamasını yapan öğretmenlerimizdir. Biz onlarla buraya tırmandık, durup dururken olmadı.

DÖKTÜKLERİ HER KANIN HESABINI MİSLİYLE SORMAYA DEVAM EDECEĞİZ

192 kahramanın hiçbirinin unutulmasına izin vermeyeceğiz. Öğretmenlerimizin canlarını kasteden alçaklara döktükleri her kanın hesabını misliyle sormaya devam edeceğiz. Silahlı kuvvetlerimiz, hava harekatlarıyla saldırıların planlandığı terör yuvalarını darmadağın ediyorlar. Şu anda parlamentomuzda bundan rahatsız olan maalesef ne idüğü belirsiz birileri var. Bundan niye rahatsızlar? Nerede bir terörist varsa bu milletin güvenlik teşkilatı orada olacak. Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te de olacağız, velhasıl nerede varsa orada olacağız. Bizim öğretmenimize eli kalkanın biz her şeyini darmadağın ederiz. Bu, bundan sonra da böyle gidecek. Ülkemize yönelik terör tehdidi tamamen sona erene kadar sınırlarımız içinde ve dışında mücadelemizi devam ettireceğiz. 

Kültürümüzde öğretmen, bir kuyumcu titizliğinde öğrencisinin çindeki o cevheri işleyen bir gönül işçisidir. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar