Bakan Soylu’dan İstanbul mesajı: Fırsat vermeyin

Katıldığı bir etkinlikte konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “23 Haziran'dan sonra İstanbul'un gücünü arkasına alarak, Türkiye'nin istikrarını, yarınını bir ideolojik kavganın esiri haline getirmeye çalışacaklara ne olursunuz fırsat vermeyin" dedi.

Bakan Soylu’dan İstanbul mesajı:  Fırsat vermeyin
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
31 Mayıs 2019 Cuma 09:01

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir etkinlikte gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Soylu 23 Haziran’da yapılacak seçimlere de değindi.

23 Haziran'da seçmene çok büyük görevler düştüğünün altını çizen Bakan Soylu, "23 Haziran'dan sonra İstanbul'un gücünü arkasına alarak Türkiye'nin istikrarını, yarınını bir ideolojik kavganın esiri haline getirmeye çalışacaklara ne olursunuz fırsat vermeyin. Söyleyeceğim budur. Ben gördüğümü sizle paylaşıyorum. Elimden gelen geleni yaptıktan sonra Cenab-ı Allah'a dönerek derim ki 'Allah'ım benim elimden bu kadar geldi.' Bunun için çok çalışıp büyük sorumluluklar yüklenerek, hep beraber büyük bir mücadele ortaya koymalıyız" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu, 23 Haziran seçimi için yepyeni bir heyecanla çalışılması gerektiğini dile getirerek, katılımcılardan İstanbul Büyükşehir Başkanlığı için Binali Yıldırım'a destek istedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar