FETÖ'nün Savunma Sanayi İmamı ifşa oldu

FETÖ itirafçısı F.K., Savunma Sanayi İmamı ile HAVELSAN ve ASELSAN imamlarının ismini de açıkladı.

FETÖ'nün Savunma Sanayi İmamı ifşa oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
2 Mart 2019 Cumartesi 17:42

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) HAVELSAN'daki yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında gözaltına alınan insan kaynakları uzmanı F.K, itirafçı oldu ve örgütün savunma sanayi kurumlarındaki yapılanmasına ilişkin bilgiler verdi.

Gazi Üniversitesinde eğitim gördüğü süreçte arkadaşı Gökhan E'nin daveti üzerine sohbet adı verilen örgüt toplantılarına katıldığını vurgulayan F.K, 2013'te gördüğü iş ilanına başvurusunun ardından HAVELSAN'da göreve başladığını ifade etti.

HAVELSAN'da çalıştığı dönemde arkadaşı Gökhan E'nin kendisini "Fuat" kod adını kullanan soyadını öğrenemediği Ramazan adlı kişiyle tanıştırdığına işaret eden F.K, daha sonra bu kişinin TAİ, HAVELSAN, ASELSAN, ROKETSAN ve TÜBİTAK'tan sorumlu "mahrem imam" olduğunu öğrendiğini bildirdi. F.K, bir süre sonra arkadaşı Gökhan E'nin de kendisine, "ASELSAN'dan sorumlu mahrem imam" olduğunu itiraf ettiğini belirtti.

HAVELSAN'ın mahrem imamının "Yasin", TÜBİTAK imamının da "Asım" kod adını kullanan kişiler olduğuna dikkati çeken F.K, örgütün mahrem imamlarını fotoğraflarından teşhis etti.

F.K, mahrem imamlara bağlı kurum çalışanlarının gerçek isimleri bilindiği için kod isim kullanmadığını anlattı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar