FETÖ'den aranan türkücü, elebaşı Gülen'e yeni bestesini böyle dinletmiş

FETÖ soruşturmasında yakalama kararı bulunan Diyarbakırlı türkücü Gökmen Ürü'nün FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e telefonda görüntülü görüşerek yeni bestesini dinlettiği ortaya çıktı.

FETÖ'den aranan türkücü, elebaşı Gülen'e yeni bestesini böyle dinletmiş
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
2 Eylül 2018 Pazar 13:22

Polisin İzmir'de düzenlediği Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonunda gözaltına alınıp tutuklanan Muhammet Ayhan Turan'ın cep telefonunda yapılan incelemede önemli bilgi ve belgeler elde edildi.

Cep telefonu kayıtlarından birinde halen firarda olan türkücü Gökmen Ürü'nün, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile cep telefonuyla görüntülü konuşması, örgüte yönelik operasyonları eleştirmesi, ardından da bestelediği yeni şarkısını okuması yer aldı.

Diyarbakırlı türkücü Gökmen Ürü, 15 Temmuz öncesi FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile görüntülü olarak cep telefonundan görüşme yapıyor. Görüntülerde, başka bir örgüt elemanı da Gökmen Ürü'nün bu görüşmesini kayda alıyor.

Örgüt elebaşına bağlılığını ifade eden sözler söyleyen Gökmen Ürü'nün, görüntülerde ayrıca örgüte yönelik operasyonları ağır bir dille eleştirmesi de yer alıyor. Fetullah Gülen'in de konuşmasının bulunduğu görüntülerin son bölümünde Gökmen Ürü, önce izin alıp ardından örgütün elebaşına yeni bestelediği şarkısını söylüyor. Videoda ayrıca Ürü bestesini söylerken Gülen'in ağladığı da görülüyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar